O NAMA

Kompanija HI FOODELITY d.o.o. bavi se proizvodnjom sendviča sa produženim rokom trajanja.

Postojimo još od 2009. godine sa sedištem u Beogradu. Inovativnim pristupom i korišćenjem sopstvenih ideja postali smo sinonim za kvalitet i pouzdanost. Svojim klijentima nudimo širok asortiman kvalitetnih proizvoda, uvek dostupnu podršku a takođe i konsalting vezan za prodaju naših proizvoda.

 

MISIJA

Ponudom svojih prizvoda stvaramo najbolje uslove za krajnje potrošače. Uz stručne tehnologe i motivisane radnike trudimo se da zadovoljimo i najstrože kriterijume. Svojim radom i zalaganjem odgovaramo na sve buduće zahteve tržišta.

 

VIZIJA

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja visoke standarde u oblasti proizvodnje i isporuke hrane. Da idemo u korak sa savremenim tokovima u tehnologiji proizvodnje hrane, i da nas klijenti prepoznaju kao pouzdanog partnera sa kojim bi uvek rado sarađivali.

 

HORECA- DISTRIBUCIJA

Od 2009. godine širimo mrežu saradnika i komitenata tako što svoje proizvode dostavljamo specijalizovanim vozilima svuda gde je to potrebno.

 

TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE

Proizvodnja se realizuje u skladu sa HACCP standardima. U proizvodnji koristimo najkvalitetnije domaće i uvozne sastojke, koje pažljivo kombinujemo kako bi posigli vrhunski užitak krajnjiih korisnika. Sendviči su pakovani u zaštitnoj atmosferi, a ambalaža odgovara svim savremenim zahtevima i standardima.

 

USLOVI POSLOVANJA

Komitentima obezbeđujemo odgovarajuću rashladnu opremu za skladištenje naših proizvoda, kao i tostere, mikrotalasne ili infracrvene pećnice. Posebna povoljnost je što jedini na tržištu odobravamo 100% remitendu.

U sistemu HACCP-a